Sport voedingsadvies

Goed eten is belangrijk. En als je serieus gaat trainen al helemaal. Er is een hele duidelijke relatie tussen wat je eet en je sportprestaties. Je kunt bij Praktijk Vitalisé terecht voor een op maat gemaakt voedingsadvies. Zo kun jij nóg meer uit je training halen.

Op maat advies

Soms kun je dankzij een aanpassing in je eetpatroon veel beter presteren. Het gaat er altijd om dat je genoeg eet, op de juiste momenten én dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Wat dat precies is, is per persoon verschillend. Het hang af van hoe je bent, maar ook van wat je doet op een dag en wat je wil bereiken. Daarom is ons voedingsadvies altijd op maat gemaakt.

Gedegen intake

Het begint bij een uitgebreide intake. We kijken dan wat je nu eet en naar de rol van eten in jouw dagelijks leven. Afhankelijk van je doelen op het gebied van sport en bewegen maken we je persoonlijke voedingsplan. We kijken daarbij echt naar jou. We gebruiken geen algemene voedingsschema’s of rekenmodellen. Het advies wordt aangepast aan hoe jij bent en wat je wil bereiken met je training.

Daarnaast kijken we verder dan alleen voeding: ook je slaappatroon, je energieniveau gedurende de dag en je concentratie zijn van belang. Dit kan allemaal met eten samenhangen; met wat je eet en wanneer. We leggen graag uit wat voeding kan betekenen voor je lichaam én je brein. En vooral welke aanpassingen in je voedingspatroon jouw verder kunnen helpen om eruit te halen wat erin zit!

Meer weten?

Wil je meer weten over sport voedingsadvies vul dan onderstaand formulier in.

1 + 4 = ?