Coaching en training voor bedrijven

De juiste voeding en voldoende beweging hebben niet alleen effect op je gezondheid, maar ook op je algemeen welbevinden: voel je je op je gemak, vrolijk en tevreden? Dan werkt dit ook door in de prestaties op je werk. Je kan je beter concentreren en je energie is beter verdeeld over de dag.
Wil je weten hoe jij jouw functioneren kan verbeteren? Dan kijk ik graag met je mee waar de angel zit in je dagelijks functioneren en welke aanpassingen voor jou effectief en haalbaar zijn. Want vaak zit er meer in dan je in eerste instantie denkt. Zo is bijvoorbeeld concentratievermogen deels bepaald door aanleg, maar het is verbazingwekkend hoeveel je met training en life style kunt bereiken.

Cognitive FX-training

Een aantal jaar geleden ben ik zelf ter revalidatie van een tramongeluk mijn brein gaan trainen. Ik heb toen aan den lijven ondervonden wat dit kan doen: ook voor een gezond brein. Het fascineert me sindsdien enorm hoezeer onze hersenen te trainen zijn en wat dit kan betekenen voor je
dagelijks welbevinden én je functioneren. Deze Cognitive FX-training heb ik gedaan bij een kliniek in Salt Lake City in Amerika. Elke dag start daar met sport gevolgd door een cognitieve bootcamp training. De training is afgestemd op jouw brein en helemaal op maat gemaakt; want elk brein is
uniek.
Inmiddels heb ik zo veel kennis en ervaring opgedaan dat ik kan helpen inzien hoe de werking van jouw brein je dagelijks functioneren beïnvloedt. Zo kom je er bijvoorbeeld achter waarom je op sommige momenten van de dag minder scherp bent. Ik kan samen met jou analyseren hoe dit samenhangt met je leef-en voedingspatroon en kijken wat je kan doen om fitter te blijven gedurende de hele dag.

Wat bied ik?

Voor bedrijven en werknemers bied ik een standaard pakket aan van een aantal sessies. Het begint met een gedegen intake en daarna gaan we in aantal sessies aan de slag met het verbeteren van je life style. Dit kan van alles betekenen. Denk aan: verbeteren voedingspatroon, inpassen van beweging in de dagelijkse routine, dagritme verbeteren of cognitieve training. In de praktijk komt het vaak neer op een combinatie van deze dingen, afgestemd op jouw unieke lijf, brein en privé-en werksituatie. Wil je meer halen uit je functioneren? Of wil je weten wat dit kan beteken voor het functioneren van je werknemers? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over coaching en training voor bedrijven.

Meer weten?

Wil je meer weten over marathon training vul dan onderstaand formulier in.

7 + 0 = ?