Mental sport coaching

Sporten is gezond: goed voor je lichaam én je geest. Het heeft een positieve invloed op je werk, je gemoedstoestand en je concentratie. Toch kan het moeilijk zijn om te starten. Of om vol te houden. En wat ga je precies doen? En hoe vaak? Misschien heb je al eens iets geprobeerd, maar hoe zorg je ervoor dat je het ook op de lange termijn volhoudt? Mental sports coaching helpt jou om sport op een gezonde manier in te bouwen in je leven.

Heldere en haalbare doelen

Om goed te kunnen trainen is het niet alleen leuk maar ook belangrijk om te weten waar je het voor doet. Zo houd je het namelijk beter vol. Wil je bijvoorbeeld hardlopen om af te vallen, om lekkerder in je vel te zitten of train je met een specifiek doel voor ogen, zoals een wedstrijd? Samen brengen we jouw mogelijkheden en doelen in kaart.

Motivatie en ondersteuning

Vaak wordt sporten pas lastig als je het een tijdje moet volhouden. Als er tegenslag komt, fysiek of in je privéleven, hoe zet je dan door? Wij helpen je door dit soort moeilijke momenten heen. Soms kan een beetje humor of relativering al genoeg zijn. We ondersteunen bij het opbouwen en vasthouden van structuur. Ook herinneren we je er graag aan wat sporten voor jouw functioneren betekent; dit kan je motivatie een enorme boost geven! Door deze persoonlijke begeleiding kun je duurzaam bouwen aan een gezonde life style. Je zult zelf versteld staan van wat je voor elkaar kunt krijgen!

We helpen je om:

  • het maximale uit jezelf te halen
  • haalbare doelen te stellen
  • doorzettingsvermogen te kweken
  • beter om te gaan te met tegenslag

Meer weten?

Wil je meer weten over mental sport coaching vul dan onderstaand formulier in.

0 + 4 = ?