Personal runnings training

Wil je graag hardlopen of doe je dat al, maar kun je wel wat advies gebruiken? Wij lopen graag met je mee om te kijken hoe het gaat en hoe je nog meer uit je training kan halen. Ook brengen we je persoonlijke doelen in kaart en gaan aan de hand daarvan met je aan de slag.

Persoonlijk trainingsschema

Onze personal runnings training is vooral ‘personal’. Het woord zegt het al: we kijken echt naar wat jíj met hardlopen wil bereiken. Wil je langere afstanden kunnen lopen? Of is je doel om regelmatig een kort rondje te lopen om je hoofd even leeg te maken? Dat maakt veel verschil.

Als we een persoonlijk trainingsplan opstellen, kijken we verder dan cijfers of standaard schema’s. Het is bijvoorbeeld niet alleen interessant om te weten hoe vaak en hoe ver je rent (of gaat rennen), maar ook hoe dat voor jou voelt: Ben je helemaal kapot als je thuis komt of gaat het je gemakkelijk af? En start je rustig of ga je meteen op volle vaart vooruit? Als je dit soort dingen weet, kun je effectiever gaan trainen. Zo kom je misschien wel verder dan je ooit had durven dromen!

Loopadvies

In de personal runnings training kijken we ook naar je looptechniek. Dan gaat het bijvoorbeeld over je lichaamshouding, hoe je je armen beweegt, hoe je je voeten neerzet en je spieren gebruikt. Ook de schoenen of kleding die je draagt kunnen een verschil maken. Dit alles heeft invloed op het resultaat en – niet onbelangrijk – op het plezier tijdens het hardlopen.

Je krijgt:

  • een op maat gemaakt trainingsschema
  • advies over je looptechniek
  • persoonlijke begeleiding bij het hardlopen
  • advies voor duurzaam loopplezier

Met haalbare doelen in je achterhoofd, een goede looptechniek en een trainingsschema dat bij jou past kun je meer dan je denkt. Wij helpen je graag om het ook op lange termijn vol te houden en zo maximale uit jezelf te halen.

Meer weten?

Wil je meer weten over personal runnings training vul dan onderstaand formulier in.

8 + 0 = ?