Marathon training

Heb je er altijd al van gedroomd om een keer een marathon te lopen? Misschien is deze droom wel dichterbij dan je denkt! Bij Praktijk Vitalisé kun je terecht voor professionele begeleiding in de voorbereiding. En – misschien nog wel het belangrijkste – we helpen je om de hele trainingsperiode gemotiveerd te blijven. Aan de ene kant stel je daarvoor strakke doelen; aan de andere kant ga je daar zo mee om dat je het op lange termijn kan volhouden. Een marathon is immers geen sprint!

Wat kun je verwachten?

We bieden een programma op maat, waarmee jij je optimaal kan voorbereiden op het lopen van een marathon. Dat betekent dat het trainingsschema aansluit bij jouw behoefte en levensstijl. We gaan daarbij uit van een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen discipline en plezier.

Tijdens je trainingsperiode kun je bij ons terecht voor een sportmassage. Dit past in een evenwichtige levensstijl en draagt bij aan het behalen van jouw doel. Tot slot krijg je advies over voeding. Dit advies stemmen we uiteraard af op jouw lichaam en behoeften, zodat het goed in te passen is in je dagelijks leven. Om je motivatie vast te houden, kan het helpen om samen met anderen te lopen. Daarvoor kun je je bij ons aansluiten bij een loopgroepje.

Je krijgt:

  • een trainingsprogramma op maat
  • trainingen individueel of in een groepje
  • voedingsadvies
  • mentale coaching
  • sportmassage

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. En wie weet verbaas jij jezelf binnenkort door deze unieke uitdaging aan te gaan.

Meer weten?

Wil je meer weten over marathon training vul dan onderstaand formulier in.

2 + 5 = ?